CATERING & EVENT

Catering

Bjud på riktigt god mat, när du vill, där du vill. Det är vad catering handlar om. Utgå från vår cateringmeny. Vill du sedan göra ändringar, tillägg eller komponera något eget så hjälper vi till på bästa sätt. Många av våra cateringgäster har ett behov av bra mat till jobbet, kompisgänget eller släktträffen. I vår catering väljer du själv nivå. Bara mat eller allt runt omkring så som tallrikar, bestick och disk. Leverans ingår alltid.

Hyr din egen restaurang

Firmafest, födelsedagskalas eller kundevent, vad du fyller restaurangen med spelar oss mindre roll. Vi ser till att det finns servis, bar, garderob, DJ, vakt, trubadur eller vad helst du behöver. Marité passar för sällskap både mindre sällskap och upp till 200 sittande gäster.
På Arenarestaurangen kan ni vara från 20-talet gäster upp till 2 200 stycken.

Vi har fixat fester i många år och har en stor erfarenhet av vad som fungerar och inte. Hör av dig så träffas vi gärna och lyssnar till dina behov.

Mästerkock för en dag

Finn finsmakaren i dig eller ta köksvägen till riktig teambuilding. En aktivitet i köket med någon av våra köksmästare är en uppskattad aktivitet i samband med företagsevenemang, men kan naturligtvis genomföras helt separat och för privata grupper. Dagsformen på vår köksmästare avgör om ni kommer att drillas à la Ramsey eller med mildare metoder. Vi garanterar glädje, goda smaker och skratt – från första till sista tuggan.

Ha den äran!

Vi älskar kalas och ser en ära i att så många väljer att fira högtidsdagar hos oss. Året runt ramar vi in stämningsfyllda födelsedagsfester, oförglömliga bröllopsmiddagar och privata jubileum av olika slag.

Go crazy

Visste du att tyglarna är barnsligt fria i festvåningen på Marité? Har du hört talas om Salming och Sundins after hockey, båtbröllopet med röd matta in till restaurangen eller 15-literschampagnen som levererades med helikopter till ett fartfyllt födelsedagskalas på Sjötorget? Vi vill med det här egentligen bara säga att det finns massor av annorlunda och häftiga tillställningar som inte har ordnats, men som går att ordna. Vi gillar Östersunds alla duktiga festfixare, de har en speciell plats i våra hjärtan och vi hyllar alla grymma hjältar och hjältinnor som ordnar egna arrangemang och fester hos oss på ett proffsigt sätt. Har du en idé eller en dröm, då har vi huset och människorna som gör det möjligt. 

Arenaevenemang

Du vet väl att arenan inte bara är tillgänglig för idrottsevenemang? Isen går att golvbelägga, scen, bord och stolar att hyra. Restaurangen är redan på plats och läktaren lika så. Kanske är det precis vad du behöver om du vill arrangera ett stort företagsevent, en konsert eller ett disco i jätteformat?

  • Arenarestaurangen Marité